Έτοιμο το φαγητό μας...Ο λεκές που σχηματίστηκε στο σκεύος μας όμως, πώς φεύγει χωρίς να τρίβουμε με τις ώρες???Η λύση απλή: ανακατεύουμε μαγειρικό αλάτι με λίγο ξύδι , τόσο όσο το αλάτι να 'πιει' το ξύδι και στη συνέχεια τρίβουμε με αυτό το μείγμα το pyrex μας και αντίο λεκέ από καμένο φαγητό....
Πηγή photo : http://www.gizmodo.com.au/2009/12/lifechanger-vintage-pyrex-colors/
Μπράβο, Eni μου !!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΠολύ καλά έκανες που δημιούργησες αυτό το blog και μας δίνεις τόσο χρήσιμες πρακτικές συμβουλές !!!
Νίκη
Σε ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά!!!!!Θα χαρώ να μου ζητήσετε και εσείς συμβουλές...Έχω το μαγικό μου τετράδιο (όπως το αποκαλώ), γεμάτο, αλλά να τα μεταφέρω στο blog δυσκολεύομαι...Κάθε αρχή και δύσκολη που λένε...χαχαχα..
ΑπάντησηΔιαγραφήΠεριμένω προτάσεις λοιπόν,και για διευκόλυνσή μου,αλλά και για δική σας...
GOSTEI MUITO DO BLOG!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήABRAÇO LEILA
WWW.FAZENDOARTELERIENTE.BLOGSPOT.COM
muito obrigado, prazer em conhecê-lo
Διαγραφή